Czytaj więcej: Zarządzenie Dyrektora Szkoły nr S.021.1.2.2021 - Kontynuacja nauki zdalnej
Czytaj więcej: Zarządzenie Dyrektora Szkoły nr S.021.1.66.2020 - Regulamin praktycznej nauki
Rekrutacja na niżej wymienione kursy trwa od 13.01.2021r. do 19.01.2021r.
W tym czasie kandydat/kandydatka musi złożyć wypełniony formularz zgłoszeniowy (załącznik nr 6 do Regulaminu Rekrutacji w projekcie pt. „Turystyczno – Gastronomiczne Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego II” RPMP.10.02.02-12-0029/19).
Rekrutacja na wyżej wymienione zajęcia trwa od 05.01.2021r. do 11.01.2021r.
W tym czasie kandydat musi złożyć wypełniony formularz zgłoszeniowy (załącznik nr 8 do Regulaminu Rekrutacji w projekcie pt. „Turystyczno – Gastronomiczne Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego II” RPMP.10.02.02-12-0029/19).
dla uczniów/uczennic szkół zawodowych lub ogólnokształcących ponadpodstawowych z terenu województwa małopolskiego, a w szczególności CKZiU Nr 1 w Wadowicach.
Rekrutacja na wyżej wymienione zajęcia trwa od 05.01.2021r. do 11.01.2021r. W tym czasie kandydat/kandydatka musi złożyć wypełniony formularz zgłoszeniowy (załącznik nr 9 do Regulaminu Rekrutacji w projekcie pt. „Turystyczno – Gastronomiczne Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego II” RPMP.10.02.02-12-0029/19) Formularz można pobrać ze strony internetowej www.ckziu1wadowice.pl lub w pokoju nr 6 Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego Nr 1 w Wadowicach.
Czytaj więcej: Rekrutacja na zajęcia grupowe z doradztwa zawodowego
Wyniki konkursu „Tradycyjna potrawa bożonarodzeniowa w nowoczesnym wydaniu”:
1. Miejsce Wiktoria Dębowska z klasy 3g, która przygotowała
2. Miejsce Milena Rachwał z klasy 3g, która przygotowała
3. Miejsce Monika Latocha z klasy 3ekp, która przygotowała
Zachęcam do obejrzenia filmowych relacji naszych laureatów
1 miejsce
2 miejsce
Gratulujemy pomysłów i dziękujemy za udział
Anna Knapik
Dominik Gąska
Boże Narodzenie to czas radości i spokoju. Ale nie tylko. To także okres przygotowań, przede wszystkim tych kuchennych. Nie inaczej jest na naszych warsztatach szkolnych. Uczniowie Technikum nr 2 w zawodzie technik technologii żywności oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, a także Branżowej Szkoły I stopnia w zawodzie kucharz i cukiernik czarują. Uszka, pierogi, krokiety, pierniczki, ciasteczka. Cuda i cudeńka. Zerknijcie sami.
Czytaj więcej: Dziecięcy Telefon Zaufania Rzecznika Praw Dziecka
Fundacja Edukacyjna "Perspektywy" potwierdza, że Technikum Nr 2 im. ks. prof. Józefa Tischnera w Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego Nr 1 w Wadowicach jest wśród 100 najlepszych techników w Polsce sklasyfikowanych w Rankingu Liceów i Techników PERSPEKTYWY 2020 i przysługuje mu tytuł "Złotej Szkoły 2020".