uczniowie szkoły

z2

z1

dla uczniów/uczennic szkół zawodowych lub ogólnokształcących ponadpodstawowych z terenu województwa małopolskiego, a w szczególności CKZiU Nr 1 w Wadowicach

Rekrutacja na niżej wymienione kursy trwa od 13.01.2021r. do 19.01.2021r.

W tym czasie kandydat/kandydatka musi złożyć wypełniony formularz zgłoszeniowy (załącznik nr 6 do Regulaminu Rekrutacji w projekcie pt. „Turystyczno – Gastronomiczne Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego II” RPMP.10.02.02-12-0029/19).

pomoc pp w okresie ferii

Rekrutacja na wyżej wymienione zajęcia trwa od 05.01.2021r. do 11.01.2021r.

W tym czasie kandydat musi złożyć wypełniony formularz zgłoszeniowy (załącznik nr 8 do Regulaminu Rekrutacji w projekcie pt. „Turystyczno – Gastronomiczne Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego II” RPMP.10.02.02-12-0029/19).

  • Kurs obsługi programu finansowo – księgowego Rewizor (50 godzin dla grupy 10 osób)
  • Kurs „Jak zarządzać sobą w czasie – droga do kariery” (15 godzin dla grupy 10 osób)
  • Kurs produkcji potraw regionalnych kuchni włoskiej (20 godzin dla grupy 10 osób)

dla uczniów/uczennic szkół zawodowych lub ogólnokształcących ponadpodstawowych z terenu województwa małopolskiego, a w szczególności CKZiU Nr 1 w Wadowicach.

dla uczniów/uczennic klas I i II szkół zawodowych

Rekrutacja na wyżej wymienione zajęcia trwa od 05.01.2021r. do 11.01.2021r. W tym czasie kandydat/kandydatka musi złożyć wypełniony formularz zgłoszeniowy (załącznik nr 9 do Regulaminu Rekrutacji w projekcie pt. „Turystyczno – Gastronomiczne Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego II” RPMP.10.02.02-12-0029/19) Formularz można pobrać ze strony internetowej www.ckziu1wadowice.pl lub w pokoju nr 6 Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego Nr 1 w Wadowicach.

Wyniki konkursu „Tradycyjna potrawa bożonarodzeniowa w nowoczesnym wydaniu”:

1. Miejsce Wiktoria Dębowska z klasy 3g, która przygotowała

  • "Tatar ze śledzia z musem z rukoli i nutką wasabi"
  • "Kruche Ciasteczka świąteczne gwiazdki z makiem, bakaliami, skórka pomarańczy"

2. Miejsce Milena Rachwał z klasy 3g, która przygotowała

  • "Torcik pierogowy z grzybami i sosem owocowym"

3. Miejsce Monika Latocha z klasy 3ekp, która przygotowała

  • "pierożki z farszem z bobu"

Zachęcam do obejrzenia filmowych relacji naszych laureatów

1 miejsce

2 miejsce

Gratulujemy pomysłów i dziękujemy za udział
Anna Knapik
Dominik Gąska

dla rodziców

Uczniowie Technikum nr 2 w zawodzie technik technologii żywności oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, a także Branżowej Szkoły I stopnia w zawodzie kucharz i cukiernik czarują.

Boże Narodzenie to czas radości i spokoju. Ale nie tylko. To także okres przygotowań, przede wszystkim tych kuchennych. Nie inaczej jest na naszych warsztatach szkolnych. Uczniowie Technikum nr 2 w zawodzie technik technologii żywności oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, a także Branżowej Szkoły I stopnia w zawodzie kucharz i cukiernik czarują. Uszka, pierogi, krokiety, pierniczki, ciasteczka. Cuda i cudeńka. Zerknijcie sami.

plakat m

Ogłoszenie - Rekrutacja na kursy zawodowe dla uczniów (PDF)

Aktualności szkolne

Ważne ogłoszenie

bip

tablica malopolska

covid19

  ■    Plan lekcji (styczeń 2021)