Rok szkolny 2022/2023
W roku szkolnym 2022/2023 odbyło się:
- 19 kursów wewnętrznych dla 361uczniów/uczennic,
- 10 kursów zewnętrznych dla 304 uczniów/uczennic,
- 4 grupy zajęć doradztwa zawodowego dla 61 uczniów/uczennic,
- 9 grup zajęć przygotowujących do matury z matematyki i języka angielskiego dla 105 uczniów/uczennic.
Uczniowie dokształcali się na następujących kursach wewnętrznych:
- Kurs sztuki cukierniczej,
- Kurs kelnerski,
- Animator czasu wolnego,
- Kurs profesjonalnej obsługi recepcji,
- Kurs rysunku,
- Kurs fotografii studyjnej,
- Kurs montażu filmowego,
- Obsługa kasy fiskalnej,
- Jak zarządzać sobą w czasie – droga do kariery,
- Warsztaty z komunikacji w biznesie i PR,
- Efektywne kierowanie zespołem,
- Obsługa programu finansowego – księgowego Rewizor,
- Sporządzanie pierogów azjatyckich,
- Produkcja potraw wybranych kuchni regionalnych,
- Produkcja potraw regionalnych kuchni francuskiej,
- Produkcja potraw regionalnych kuchni włoskiej,
- Kurs produkcji lodów,
- Produkcja zup azjatyckich,
- Podstawy produkcji sushi
oraz kursach zewnętrznych zlecanych wykonawcom zewnętrznym:
- Kurs prawo jazdy kat. B,
- Kurs Menadżer branży HO-GA-TUR,
- Kurs ECDL,
- Kurs Operator drona,
- Kurs Wychowawca kolonijny,
- Kurs baristy,
- Kurs barmański z elementami sommelierstwa,
- Kurs pizzermena,
- Kurs kuchni molekularnej,
- Kurs Kasjer złotówkowo-walutowy.
Mentor
Dorota Lofek