Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
0 |
7:10- 7:55 |
|
|
|
|
|
1 |
8:00- 8:45 |
|
|
|
|
|
2 |
8:50- 9:35 |
|
|
|
|
|
3 |
9:40-10:25 |
|
|
|
|
|
4 |
10:35-11:20 |
2pd-1/2 Rozl.usł.kel 305
|
|
|
|
|
5 |
11:25-12:10 |
2pd-1/2 Rozl.usł.kel 305
|
|
3kd-1/2 zas.żyw. 216
|
|
|
6 |
12:15-13:00 |
2pd-1/2 Rozl.usł.kel 305
|
|
3kd-2/2 Rozl.usł.kel 305
|
|
|
7 |
13:15-14:00 |
Godz. dostępności |
|
3kd-2/2 Rozl.usł.kel 305
|
2c towar j.p.h 305
|
|
8 |
14:15-15:00 |
1BŻ-1/2 z.pl.ior.u.g 002
|
2g bhp 219
|
3kd-2/2 Rozl.usł.kel 305
|
2c towar j.p.h 117
|
|
9 |
15:05-15:50 |
3p bhp 002
|
2pd-2/2 bhp 219
|
2h-1/2 przyg.śniad. 305
|
3kd-1/2 bhp 002
|
|
10 |
15:55-16:40 |
1BŻ-1/2 pl.żyw.i.u.g 002
|
|
2h-1/2 przyg.śniad. 305
|
3kd-1/2 proc.tech.wg 002
|
|
11 |
16:45-17:30 |
1BŻ-1/2 pl.żyw.i.u.g 002
|
|
1BŻ-1/2 z.pl.ior.u.g 002
|
3kd-1/2 proc.tech.wg 107
|
2s bhp 002
|
12 |
17:35-18:20 |
1BŻ-1/2 pl.żyw.i.u.g 002
|
|
1BŻ-1/2 z.pl.ior.u.g 002
|
3kd-1/2 proc.tech.wg 107
|
3kd kal.żyw.czł 002
|
13 |
18:25-19:10 |
1BŻ-1/2 pl.żyw.i.u.g 002
|
|
|
3kd-1/2 proc.tech.wg 107
|
3kd kal.żyw.czł 002
|
|